» Mijn missie

Freelancing Dries Hoefkens

Op gebied van webdevelopment wil ik mijn klanten een zo professioneel mogelijk voorstel aanbieden én dat kan! Dit omdat webdevelopment mijn specialisatie is, jaren ervaring vanuit de kindertijd en continue up-to-date blijven van de nieuwste technieken zijn de pijlers die dit mogelijk maken.

Er gaat niets boven een krachtig (reponsive) webdesign voor je firma. Het is namelijk zo dat heel vaak de klantenbinding ontstaat nà de eerste impressie van uw website. Ja je hoort het goed, "the first impression" laat vaak een diepe indruk achter op je klant. Wees er snel bij en zet je firma op een constructieve positieve manier in de verf! Want de websites die achterlopen, bevinden zich in het steentijdperk.

Teaching Dries Hoefkens

Mijn kennis, expertise en vaardigheden over Informatica wil ik graag doorgeven aan leerlingen, studenten, cursisten en senioren. Ik vertrek hierbij vanaf het niveau van het doelpubliek en streef zo zorgvuldig na de informatie in klare taal aan te bieden.

Graag maak ik mensen zoals senioren warm voor toepassingen met Informatica zoals bijvoorbeeld een smartphone. Uit ervaring zijn sommige terughoudend bij kennismaking naar nieuwe technologie, eenmaal geïntroduceerd met de cursus, wordt stapsgewijs nieuwe stappen aangeleerd. Daardoor verdwijnt al snel deze faalangst!