» Samenwerking en in zaken

De samenwerking tussen derde als partners is nodig, omdat bijvoorbeeld webhosting niet binnen mijn specialiteit ligt maar géén nood aan de dam. Hiervoor is er ruimschootse ervaring opgebouwd met professionele en betrouwbare bedrijven als zakenpartners.  Ook de administratie wordt overgedragen aan een extern bedrijf, hierdoor is er veel ruimte vrij om uw project snel op te leveren. 

» Webhostingpartners

Na 10 jaar ervaring met verschillende webhosters en door met deze in zee te zijn gegaan, heb ik geconstateerd welke professioneel genoeg zijn om mee verder te werken. Hierdoor op basis van die jaren ervaring met de webhoster of uitblinkende kenmerken van de webhoster, wordt bepaald of deze voldoet aan mijn eisen. Bijgevolg voor vertrouwde webhosting maak ik dus gebruik van professionele, betaalbare webhosting mét goede support.

Antagonist en Antagonist en Neostrada

» Zakenpartner Tentoo

Tentoo

 

» WebmasterConsulting

Logo WebmasterConsultingWebmasterConsulting is een initiatief en innovatie van de freelancer Dries Hoefkens. Bij WebmasterConsulting wordt er een mogelijkheid om websites te laten ontwikkelen met of zonder vaste prijsverhouding aangeboden. Daarnaast kan u WebmasterConsulting inschakelen als uw adviseur in (web)applicatiebeveiliging.