» Deze website

De eerste versie van deze website werd ontwikkeld in een eigen CMS-systeem. Bij de tweede versie is er gekozen voor CMS Made Simple als CMS-systeem, vanwege de efficiëntie en eenvoud. Een aantal projecten zijn gebouwd als webapplicatie, andere als website en de overige met een CMS-systeem met elk hun specifieke doelen. 

» Recente Projecten

EducatieLeider (ontwikkeling)

EducatieLeider binnenkort online. Bij EducatieLeider vind je zowel 24/7 online cursussen op maat voor het secundair onderwijs of hoger onderwijs of losstaande cursussen als cursussen of workshops die doorgaan op locaties of bij zakenpartners.

Gebruikte techniek: Eigen PHP Framework, MYSQL, CSS 3, HTML 5

WebmasterConsulting

Deze website is gemaakt in het CMS WordPress. WebmasterConsulting is een initiatief en innovatie van de freelancer Dries Hoefkens. Bij WebmasterConsulting wordt er een mogelijkheid om websites te laten ontwikkelen met of zonder vaste prijsverhouding aangeboden.

Gebruikte techniek: Wordpress, omgebouwd thema

iMolix

iMolix wordt momenteel ontwikkeld in het content management system Fork CMS. Momenteel is deze dus nog (deels) in onderhoud. Logo iMolixiMolix is een initiatief en innovatie van de freelancer Dries Hoefkens. Bij iMolix worden er productiepakketten aangeboden voor de ontwikkeling van de websites.

 

» Voorgaande projecten

NatureNina

Een spel waarbij een hond met een raket moet overleven in de vrije natuur tussen vijanden met diverse levels. Dit spel is ontworpen in het Phaser Javascript Framework. In het spel NatureNina is het bedoeling zolang mogelijk te overleven met de raket. Als de raket beschadigt raakt, valt deze weg. Alleen Boeddha kan de gezondheid nog herstellen. Echter als Boeddha meer dan 3 keer gebruikt wordt, ontstaat er een wespenplaag. De ontwikkeling verkeerd in beta en het spel/project is tijdelijk 'on hold' gezet. Hieronder een screenshot:


♦  Gebruikte techniek: Phaser Framework, Javascript, PHP en MySQL.

ComputerHulpXL (onderhoud)

ComputerHulpXL is momenteel in onderhoud.

Zoekspelletjes

Zoekspelletjes was een webapplicatie waarop je dozijnen spelletjes online kon spelen in de browser. 

♦ Gebruikte techniek: Webapplicatie (PHP en MySQL)

HitVibes

Een populaire profielwebsite zoals Facebook, gemaakt in 2008 en na een aantal jaren uit de ether gehaald. Hieronder een screenshot van toen:

♦ Gebruikte techniek: Webapplicatie (PHP en MySQL)

Logo bedrijfswebsite AdminIT

Voor een bedrijf, had ik destijds een logo ontworpen in opdracht van de managing director.

Overige