Contact

Dries Hoefkens

E: E-mailadres
T: Telefoon
Regio: De Kempen

IT PROFESSIONAL Dries Hoefkens

Teaching SCHOLEN EN VERENIGINGEN

Online afspraak inboeken

 
 

» Contacteer Dries Hoefkens voor IT en/of lesgeven

IT PROFESSIONAL Dries Hoefkens

Wil u graag een professionele en betaalbare website of webdesign laten maken/ontwikkelen? Een specialist nodig voor PHP ontwikkeling/development? Of heeft u een aantrekkelijk voorstel binnen de sector IT,  "an offer I can't refuse"?  Zowel Belgische als Nederlandse opdrachtgevers zijn welkom voor opdrachten of realisaties. 

Online afspraak inboeken

De administratie en facturatie besteed ik uit aan een internationaal kantoor  (Tentoo Payroll services NV), met een expertise van + 20 jaar aan freelancing in heel wat domeinen, zodat ik mij op de kerntaak kan concentreren.

Sinds 12-jarige leeftijd bouw ik mijn expertise op binnen webdevelopment en programmeren. Door 20 jaar lang opgebouwde ervaring en een bijkomende opleiding met opmaak- en programmeertalen en webdesign mag ik mijzelf hierin als vakexpert ter zake aanstellen.

Bekijk ook: Webdesign en websiteontwikkelingWebsite laten maken | Specialisaties

TEACHING SCHOLEN EN VERENIGINGEN D. Hoefkens (op locatie)

Samen met u wil ik ervoor zorgen dat uw verenigingsleden de juiste kennis krijgen overgedragen in heldere sfeervolle omgeving gecreëerd door de lesgever. Ik sta open voor diverse doelgroepen en soorten cursussen (voornamelijk Informatica/IT). Heeft uw organisatie of leidinggevend personeel nood aan IT-cursussen? Beseft uw personeel het gevaar van cybercriminaliteit? Wil u graag een doeltreffende cursus laten onderwijzen op niveau van een laagdrempelig doelpubliek zoals senioren?

Dit na jaren ervaring samen in het secundair onderwijs, volwassenenonderwijs, hoger onderwijs en verenigingen. Elke doelgroep of klas is uniek en behoeft zijn eigen aanpak!

Aarzel dan geen seconde, samen met u kunnen we een professioneel traject uitwerken. Samen met u wil ik ervoor zorgen dat uw leerlingen, cursisten of studenten de juiste kennis krijgen overgedragen. Ik sta open voor diverse doelgroepen en bijhorende contracten en dit conform barema. Voor meer informatie rond de doelgroepen, verwijs ik u graag door naar de veelgestelde vragen pagina. Heeft u een interessant aanbod? Aarzel niet om mij te contacteren!

 
 

 

 

» Contactformulier

Muisafbeelding Heeft u een vraag of interesse in mij i.v.m. IT? Wel, dan kan u gerust hieronder het contactformulier invullen. Heeft u een probleem met een bestaande applicatie of website? Gebruik hiervoor hoofdonderwerp 'Ondersteuning', dit om zo urgent mogelijk door het support tracking behandeld te worden.

 
Hoofdonderwerp:
Contactpersoon:
Uw e-mailadres:
Onderwerp:
Uw bericht: