» Specialisatie: (Web)development, Windows OS, Cybersecurity, het opleiden en ondersteunen van gebruikers

PHP Webdesign (Web)development

Mijn specialisatie richt zich vooral op in concreto websites of (web)applicaties. Door 16 jaar lang opgebouwde ervaring vanaf kindertijd en een bijkomende opleiding met opmaak-, script- en programmeertalen en bijhorende webdesign, mag ik mijzelf hierin als specialist ter zake aanbieden.

Besturingssystemen

Opleiden en ondersteunen

In de afgelopen jaren heb ik jongeren, volwassenen en senioren opgeleid en aan hun kennis overgebracht in diverse subdomeinen van Informatica. Enkele voorbeelden van cursussen/vakken die ik geef of gegeven heb: C# / C++ / Office pakket / Basiscomputerlessen / Webdesign en website ontwikkeling / ASP.NET / Beheer van computersystemen en netwerken / VB.NET / Android voor gevorderden en beginners / Computerbeveiliging.

Cybersecurity

De praktische ervaring heb ik opgedaan door malware en virussen te verwijderen. Daarnaast de theoretische kennis door actief bezig te zijn met research en technieken van cybercriminelen te bestuderen en de MOOC course te volgen bij University of Washington. Ten slotte was ik malware removal expert tussen juni 2006 – juli 2017 op een aantal forums (11 jaar ervaring)

» Allround IT-vaardigheden en overige kennis

Naast het expertisegebied van websiteontwikkeling en een sterke basis van besturingssystemen, beschik ik ook over allround IT-vaardigheden en kennis, deze heb ik hieronder even opgelijst.

» Programma's