» Websiteontwikkeling en webdesign in Heist-op-den-Berg

 d4Bij websiteontwikkeling tegen een betaalbare prijs in Heist-op-den-Berg, hebt u de keuze om uw website in een zelfgemaakt systeem met uw eisen te laten maken of een webapplicatie of een cms-systeem. waarin u zelf aanpassingen aan teksten kan doorvoeren naar uw keuze. Alles in duidelijke mensentaal, hoogwaardig kwaliteit webdesign, een extreme of krachtig impressie voor uw bezoekers.

Interesse om uw website te laten maken/developen/ontwikkeling?  Bekijk de checklist: "websiteontwikkeling-waarom-kiezen-voor-dries-hoefkens"

 

Dit geeft de volgende voordelen:

✔️ Professioneel en betaalbaar
✔️ Mobielvriendelijk (responsive) webdesign 
✔️ Snelle laadtijd voor uw bezoekers
✔️ Eenvoudig in beheer
✔️ Gratis zoekmachineoptimalisatie (SEO)

» SEO en marketing in Heist-op-den-Berg

d5SEO (zoekmachine optimalisatie) en marketing zijn niet te missen in 2020, ze zorgen voor extra (nieuwe) bezoekers en nieuwe klanten. SEO-audits uitvoeren op je eigen webpagina en tevreden zijn met het resultaat. Haal jij ook zulke of betere resultaten met jouw webpagina? SEO is een belangrijk onderdeel, het heeft een effect op de zoekmachineoptimalisatie, waarmee dus bezoekers of toekomstige klanten naar je site op indirecte wijze worden gehaald.

Interessante link over meer backlinks: https://www.lequal.nl/linkbuilding-2019-11-strategieen-om-meer-backlinks-te-krijgen/

Lees zeker ook 5 gratis tips voor SEO die je moet weten. 

Na een SEO-adit op een willekeurige auditeurwebsite werd de score "A" gegeven, wat neerkomt op "goed" met nog een kleine verbeteringen mogelijk. Meer over de audit resultaten: https://www.facebook.com/freelancer.drieshoefkens/posts/1214341512286531

SEO Audit