» Top webdevelopment

» Algemene diensten

Het maken van websites met andere woorden webdevelopment zorgt ervoor, dat uw website gerealiseerd wordt vanuit het webdesign en uitgewerkt wordt in de website. Hiervoor moet gebruik gemaakt worden van een CMS-systeem, een eigenhuis ontwikkeld systeem of een webapplicatie om uw website te bouwen.

U leest er wel vaker over op websites, maar wat is nu precies een CMS? Het begrip CMS staat centraal voor Content Management System, het maakt het mogelijk voor een eindgebruiker om extra inhoud toe te voegen of te bewerken, zonder daarvoor naar de bouwer van uw website te stappen.

Als CMS-systeem kan er gekozen worden voor bijvoorbeeld open-source: MODx, Fork CMS, Drupal, Wordpress of CMS Made Simple. De argumenten en/of mening welke keuze, hoe en wat vindt u op mijn andere website: https://www.webmasterconsulting.be/cms/

Er kan ook geopteerd worden om een eigen systeem te ontwikkelen voor uw website. Hierbij hebt u als eindgebruiker minder controle en moeten de aanpassingen door de bouwer worden uitgevoerd. Dit kan met een eigen gebouwde (dynamische) website of een applicatie geschreven in een framework zoals CodeIgniter. Bij een webapplicatie wordt vaak wel rekening gehouden met de beheerderseisen van de eindgebruiker. Daarnaast bestaan er ook nog Content Management Frameworks zoals SilverStripe. Hierbij is er veel ruimte en flexibiliteit voor de programmeur.

» Webdesign | Websiteontwikkeling | CMS-Integratie en SEO | Webapplicaties

Webdesign

Een bloedmooi responsive webdesign en betaalbaar, dat hebt u nodig. Het is zo dat heel vaak de klantenbinding ontstaat nà de eerste impressie van uw website. Wees er snel bij en zet uw firma op een constructieve positieve manier in de verf!

Meer info

Websiteontwikkeling

Als webdesigner werk ik jouw websiteontwerp uit in de nieuwste HTML 5 en CSS 3 technologieën.

Dankzij deze geavanceerde tools komt jouw professionele website in no-time tot leven. Maak indruk met een modern en responsief webdesign dat naadloos aansluit bij de laatste ontwikkelingen in de wereld van websiteontwikkeling.

Websiteontwikkeling - Meer info

CMS-integratie en SEO

Ontdek de perfecte combinatie van gebruiksgemak en zoekmachineoptimalisatie met een efficiënt CMS-systeem.

Hiermee krijg je de volledige controle over de inhoud van je website, terwijl je tegelijkertijd de mogelijkheid hebt om de zichtbaarheid in zoekmachines te verbeteren.

SEO - Meer info

Webapplicaties
PHP- en (My)SQL

Een applicatie nodig voor je huisartsenpraktijk, verzekeringskantoor of incassobureau? Vereenvoudig het beheer van je website met een op maat gemaakte webapplicatie.

Meer info