» Top webdevelopment

» Algemene diensten

Het maken van websites met andere woorden webdevelopment zorgt ervoor, dat uw website gerealiseerd wordt vanuit het webdesign en uitgewerkt wordt in de website. Hiervoor moet gebruik gemaakt worden van een CMS-systeem, een eigenhuis ontwikkeld systeem of een webapplicatie om uw website te bouwen.

U leest er wel vaker over op websites, maar wat is nu precies een CMS? Het begrip CMS staat centraal voor Content Management System, het maakt het mogelijk voor een eindgebruiker om extra inhoud toe te voegen of te bewerken, zonder daarvoor naar de bouwer van uw website te stappen.

Als CMS-systeem kan er gekozen worden voor bijvoorbeeld open-source: MODx, Fork CMS, Drupal, Wordpress of CMS Made Simple. De argumenten en/of mening welke keuze, hoe en wat vindt u op mijn andere website: https://www.webmasterconsulting.be/cms/

Er kan ook geopteerd worden om een eigen systeem te ontwikkelen voor uw website. Hierbij hebt u als eindgebruiker minder controle en moeten de aanpassingen door de bouwer worden uitgevoerd. Dit kan met een eigen gebouwde (dynamische) website of een applicatie geschreven in een framework zoals CodeIgniter. Bij een webapplicatie wordt vaak wel rekening gehouden met de beheerderseisen van de eindgebruiker. Daarnaast bestaan er ook nog Content Management Frameworks zoals SilverStripe. Hierbij is er veel ruimte en flexibiliteit voor de programmeur.

» Webdesign | Websiteontwikkeling | Webapplicaties

Webdesign

Een bloedmooi responsive webdesign en betaalbaar, dat hebt u nodig. Het is zo dat heel vaak de klantenbinding ontstaat nà de eerste impressie van uw website. Ja u hoort het goed, the first impression laat vaak een diepe nadruk achter op uw klant. Wees er snel bij en zet uw firma op een constructieve positieve manier in de verf!

Meer info

Websiteontwikkeling

Het webdesign wordt uitgewerkt in HTML 5 en CSS 3. Dankzij deze nieuwste snufjes blinkt uw professionele website in no-time.

Websiteontwikkeling - Meer info

SEO

Om bezoekers aan te trekken heeft je website nood aan een goede SEO, zoekmachine optimalisatie. Met SEO wordt zoekmachineoptimalisatie bedoeld.

Zo bekijkt de zoekmachine -Google, de keywoorden in de teksten om een ranking op te bouwen.

SEO - Meer info

Webapplicaties
PHP- en (My)SQL

Een applicatie nodig voor je huisartsenpraktijk, verzekeringskantoor of incassobureau?-

Meer info