» Top webdevelopment

» Algemene diensten

Het maken van websites met andere woorden webdevelopment zorgt ervoor, dat uw website gerealiseerd wordt vanuit het webdesign en uitgewerkt wordt in de website. Hiervoor moet gebruik gemaakt worden van een CMS-systeem, een eigenhuis ontwikkeld systeem of een webapplicatie om uw website te bouwen.

U leest er wel vaker over op websites, maar wat is nu precies een CMS? Het begrip CMS staat centraal voor Content Management System, het maakt het mogelijk voor een eindgebruiker om extra inhoud toe te voegen of te bewerken, zonder daarvoor naar de bouwer van uw website te stappen.

Als CMS-systeem kan er gekozen worden voor bijvoorbeeld open-source: MODx, Fork CMS, Drupal, Wordpress of CMS Made Simple. De argumenten en/of mening welke keuze, hoe en wat vindt u op mijn andere website: https://www.webmasterconsulting.be/cms/

Er kan ook geopteerd worden om een eigen systeem te ontwikkelen voor uw website. Hierbij hebt u als eindgebruiker minder controle en moeten de aanpassingen door de bouwer worden uitgevoerd. Dit kan met een eigen gebouwde (dynamische) website of een applicatie geschreven in een framework zoals CodeIgniter. Bij een webapplicatie wordt vaak wel rekening gehouden met de beheerderseisen van de eindgebruiker. Daarnaast bestaan er ook nog Content Management Frameworks zoals SilverStripe. Hierbij is er veel ruimte en flexibiliteit voor de programmeur.

» Websiteontwikkeling: Webdesign | HTML5 en CSS 3 | Javascript, jQuery, Ajax | PHP- en MySQL-applicaties

Webdesign

Een bloedmooi responsive webdesign en betaalbaar, dat hebt u nodig. Het is zo dat heel vaak de klantenbinding ontstaat nà de eerste impressie van uw website. Ja u hoort het goed, the first impression laat vaak een diepe nadruk achter op uw klant. Wees er snel bij en zet uw firma op een constructieve positieve manier in de verf!

HTML 5 en CSS 3

Het webdesign wordt uitgewerkt in HTML en CSS 3. Dankzij deze nieuwste CSS snufjes blinkt uw website in no-time. Het is dan ook een stevige basis waarop de SEO wordt bepaald, met SEO wordt zoekmachineoptimalisatie bedoeld. Zo bekijkt een zoekmachine als Google, de keywoorden, de manier van gebruik van HTML om een ranking op te bouwen.

Javascript, jQuery en Ajax

Een handige fotoslider op je website? Daarvoor heb je Javascript/jQuery nodig!

PHP- en (My)SQL-applicaties

Een applicatie nodig voor je huisartsenpraktijk, verzekeringskantoor of incassobureau?